Budinca de paine cu cartofi

de Corinuta in Mancare copii, 21 Mar 2011 | 5377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi medii fierti in coaja
  • 8 felii de paine toast 
  • 3 oua
  • 1 ceasca lapte
  • 200 g cascaval
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu cartofi:

Se unge o tava termorezistenta cu unt si se preincalzeste cuptorul la 200 de grade.

Se bat bine ouale cu laptele, se condimenteaza cu sare si piper. Se curata cartofii si se taie felii. Cascavalul se da pe razatoare. 

Painea se da prin amestecul de lapte cu ou, apoi se aseaza in tava un strat de paine, unul de cartofi si inca un strat de paine. Se presara deasupra cascavalul si se da la cuptorul incins pentru cca 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu